18 April 2017
Feest: lancering van Lapeek sportstyle

Het was geen gemakkelijke opgave. Ontwikkel maar eens een tijdloos sportjurkje dat een basisstuk in de sportgarderobe van iedere vrouw moet worden. Een goed voorbeeld was er niet.

De zoektocht naar mensen die konden verwezenlijken wat ik voor ogen had, was lang. Misschien net zo lang als mijn wensenlijstje. Het jurkje moest tijdloos en in lengte verstelbaar zijn, mooi afkleden en geweldig vallen bij vrouwen van maat xxs tot xxxl. Het moest met liefde worden gemaakt van de allerbeste sportstof, bij voorkeur in Nederland, en ook nog een hoger doel dienen, wat de Linda.foundation werd.

Gisteravond kwam alles bij elkaar. Alle Lapeek-vriendinnen die al jaren met me meeleven, waren aanwezig om de lancering samen met mij te vieren. Pers had ik niet uitgenodigd; het was een intiem moment waar ik alleen mijn familie en vrienden bij wilde hebben. Het was een groot succes. Alleen maar vrouwen met een goed hart die met liefde kwamen passen en proosten op het succes van Lapeek sportstyle.

Mij wacht nog een spannende productieperiode, voor ik vanaf mei de eerste 100 jurkjes kan uitleveren. De sportjurkjes worden alleen online verkocht via www.lapeek.com, zodat ik contact kan opbouwen met de vrouwen die de jurkjes gaan dragen. Lapeek-vriendinnen zijn nooit jaloers wanneer een andere vrouw in hetzelfde sportjurkje loopt. Omdat zij weten waar het jurkje voor staat. Zij begrijpen dat een jurkje dat in Nederland met de hand wordt gemaakt in een hogere prijsklasse zit. En waarom er per jurkje 50 euro wordt geschonken aan de Linda.foundation.

 

Lapeek sportstyle staat garant voor liefdevol ondernemen en zal er alles aan doen om de juiste vrouwen te vinden die dit willen uitstralen op de golf- en tennisbaan.

 

Reacties

Beste Marja,<br />
Tot mijn schrik kom ik jouw reaktie tegen in de spam box van de backoffice van onze webshop. Ondanks dat het al een hele tijd geleden is wil ik toch nog even reageren op jouw vraag. Het mooie van de jurkjes van Lapeek is dat ze extra lang worden gemaakt zodat ze naar wens op lengte gesneden kunnen worden. Als je echt maat 46 hebt zou je bij ons maatje Maxima hebben, maar ik adviseer je wel om je cup omvang op te meten om zeker te weten dat jouw omvang tussen de 108 en 112 cm is. Je kunt ook altijd een pasafspraak maken bij ons in Amsterdam of langskomen als je ook naar de klm open gaat. Tennis of golf je? Nogmaals mijn oprechte excuses voor zo laat regaren! groetjes, Barbara<br />
<br />
ik wil graag info over hoe ik een jurkje kan bestellen. Ik heb confectie maat 46 ben 1.55mtr en kan nl nooit een geschikt rokje vinden. Daarbij jurkjes maken optisch langer denk ik. Ik hoor graag. <br />
mvrgr Marja
Barbara Peek - 23 August 2018 @ 14:57
ik wil graag info over hoe ik een jurkje kan bestellen. Ik heb confectie maat 46 ben 1.55mtr en kan nl nooit een geschikt rokje vinden. Daarbij jurkjes maken optisch langer denk ik. Ik hoor graag. <br />
mvrgr Marja
marja lippe - 06 October 2017 @ 09:58

Laat een reactie achter