23 August 2018
“Hoe Barbara op eigen kracht haar klanten vindt.”

“Sinds twee jaar beschouw ik het als mijn missie met het ideale sportjurkje golf- en tennisbanen te veroveren, een sportjurkje dat álle vrouwen mooier maakt, van maat xxs tot en met xxxl. Het is mijn ultieme doel dat dit sportjurkje de tand des tijds zal doorstaan.

Toen ik aan deze missie begon, droomde ik ervan dat vrouwen op golf- en tennisbanen zich door het sportjurkje met elkaar verwant zouden voelen. Dat ze vriendelijk tegen elkaar zouden knikken of elkaar de hand zouden schudden. Inmiddels krijg ik sms’jes uit binnen- en buitenland waarin vrouwen vertellen dat ze dit hebben meegemaakt.

Kippenvel krijg ik van dit soort berichtjes – en daarna deel ik ze op social media.

 

Dat is gelijk de insteek van deze blog. Hoe word je succesvol als je niet via winkeliers verkoopt, nooit adverteert en alleen social media gebruikt?

 

Zelf heb ik de keuze gemaakt geen socialmediabureau in de arm te nemen. Enerzijds omdat hun diensten momenteel te kostbaar zijn voor mijn krappe marketingbudget, anderzijds omdat zo’n bureau nooit de passie kan doorgeven die ík voel voor mijn jurkjes.

Alles online doe ik dus zelf. Ik gebruik Facebook om verhalen te vertellen en Instagram om mooie foto’s te laten zien. Contact met mijn fans heb ik met name via Facebook en met mijn klanten rechtstreeks via WhatsApp. via Facebook en LinkedIn. Je zult mij niet zien crossposten en geen spam van mij ontvangen – niemand houdt van stalkers en in het exclusieve segment is het beter chic afwezig te zijn dan irritant aanwezig.

Offline ben ik aanwezig tijdens events als de KLM open en het ABN AMRO World Tennis Tournament. Voel je je aangetrokken tot Lapeek, dan hoop ik je tijdens een van die gelegenheden te ontmoeten.”

 

Blijf tennisen, blijf golfen, I’ll keep you posted!

 

Groetjes,

Barbara Peek

Reacties

Hi Lex, dank je wel voor deze mooie woorden! Dankzij onze prachtige samenwerking hebben we iets heel moois bereikt. Over 10 jaar weten we of het een all time klassieker is geworden. liefs, Barbara
Barbara Peek - 26 August 2018 @ 08:31
hi Barbara, ik vind het fantastisch hoe je jouw LaPeek jurkje hebt getransformeerd tot een classy sportdress die in geen enkele personal gardarobe mag ontbreken .Bijzonder aan dit jurkje is dat zelfs als je niet gaat sporten je zeker gezien mag worden in deze all time favorite.Succes en ga vooral door:) X
Lex - 23 August 2018 @ 22:05
Mooi geschreven sis!
Eva - 23 August 2018 @ 21:57

Laat een reactie achter