19 December 2019
Hoe gaat het met Lapeek?

Hoe gaat het met Lapeek?

Realiteit: ik kan ons gezin er nog niet van onderhouden...!

Feit: ik haal zo onwijs veel plezier uit mijn werk en de mensen met wie ik samenwerk dat stoppen geen optie is. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd en zo ook Lapeek niet. 

Daar waar bijna iedereen riep dat het mij nooit zou lukken om met hetzelfde “te dure” jurkje door te gaan roepen vrouwen nu “is dat niet het mooie jurkje van Lapeek?” Een groter compliment kun je mij niet geven! Lapeek draait niet alleen om er prachtig in uit te zien, Lapeek draait om een jurkje dat vrouwen met elkaar wil verbinden. Dat weet en voel je als je in een van onze jurkjes een andere Lapeek-vrouw tegenkomt. Je steekt automatisch je hand op en in sommige gevallen ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen.

2020 wordt alweer het vierde seizoen voor Lapeek en dat maakt me beretrots. Dit jaar ben ik een samenwerking aangegaan met Marloes Olling van het platform https://www.golfvrouw.nl wat heeft geresulteerd in het event ZakenGolfVrouw empowered by Lapeek dat in 2020 een vervolg krijgt, hoe gaaf is dat.

En dan heb ik nog een nieuwtje. Samen met Lucienne Jesse, een van de allerbeste juweliers uit Nederland https://www.jesse.nl  heb ik een prachtige Lapeek by Jesse ring ontwikkeld. Een ring met een unieke voorwaarde. Deze ring mag je alleen voor jezelf of voor een andere vrouw kopen als je hier een verhaal aan koppelt. De ring moet gaan verbinden en vrouwen in hun kracht zetten. Net als ons jurkje maken we je ring pas nadat je een personal fitting hebt gehad met mij. Want pas na het horen van jouw verhaal gaan wij jouw ring maken met de kleursteen van jouw keuze.  

Kortom, 2020 beloofd weer een spannend jaar te worden voor mij. 

Kom maar op 2020, ik heb er nu alweer zin in!

Let’s play ball soon!

Liefs,

Barbara

 

 

Reacties

Thanks Fleur! Niks leuker dan samenwerken. Weet je nog... ons Vondelpark boek, wat een plezier hebben we hieraan gehad he!
Barbara Peek - 21 December 2019 @ 16:23
Dank je wel voor je super toffe reactie op mijn laatste blog van dit jaar. Ik wens jou voor 2020 een super fijn, fit, lief en gezond jaar toe. Let's play ball Esmeralda! lieve groet, Barbara
Barbara Peek - 20 December 2019 @ 09:01
Keep you posted Fleur. Op naar 2020 met hernieuwde energie!
Barbara Peek - 20 December 2019 @ 08:59
Wat een gaaf concept! Twee topvrouwen met topproducten, wordt vast ook een groot succes xx
Fleur - 20 December 2019 @ 08:16
Een waardevollere opbrengst dan geluk en trots kan een bedrijf je niet opleveren. <br />
<br />
Hoe mooi zijn de ontwikkelingen dus die je noemt!<br />
<br />
Ik doe m&rsquo;n best om fit in het voorjaar in een LaPeek op de golfbaan te staan ⛳️ <br />
<br />
Heel veel succes voor 2020
Esmeralda Korteweg - 19 December 2019 @ 21:22

Laat een reactie achter