24 January 2017
Nieuw: Lapeek op Instagram

Samen met mijn zakelijke vriendin Juliette de Vries van het schoenenmerk Feraggio https://www.feraggio.com toog ik naar de RAI. Ons doel: inspiratie opdoen en kennis opsnuiven op het gebied van sociale media.

Als eerste woonden we een lezing bij van Instagram-goeroe Kirsten Jassies https://www.justk.nl. Ik ging naar binnen in de overtuiging dat Instagram voor Lapeek sportstyle geen geschikt kanaal is, omdat de gemiddelde leeftijd van instagrammers ver beneden die van mijn doelgroep ligt. Mijn doelgroep bevindt zich veel meer op Facebook. Maar na de lezing was ik verkocht. Als modemerk kun je niet meer zonder branding op Instagram. Kirsten sprak bovendien met zo veel kennis en passie dat ik heb besloten me in Instagram te gaan verdiepen. En dat moet ik wel zelf doen, want als start-up heb je helaas geen budget om een socialmediamanager in te huren die je hierbij helpt. Maar ik ga wel investeren in een consult bij Kirsten, want dat gaat zich zeker terugbetalen.

Dus heb je een Instagram-account en wil je me blijven steunen, volg me dan op Instagram onder de naam lapeek.barbara. Ik ben je nu al dankbaar voor je steun!

 

Blijf tennissen, blijf golfen, I’ll keep you posted!

Reacties

Met mij als zus kan je toch ook bijna niet anders. Van het voorjaar staan wij weer op de baan sis!
Barbara Peek - 04 February 2017 @ 07:08
Insta les, natuurlijk kan ik dat, kom maar op!
Barbara Peek - 04 February 2017 @ 07:07
Moet ik dan toch weer gaan tennissen en/of golfen?
Eva Peek - 24 January 2017 @ 20:19
Super cool dit Bar! En sjit joh, heb ik dus gemist. Kun je mij Insta les geven?
Tirs - 24 January 2017 @ 19:51

Laat een reactie achter