26 March 2017
Productie Lapeek in gevaar

Nog maar 2,5 week te gaan. Dan is de lancering van Lapeek.com bij de Linda.foundation. Eén probleem: de productie is nog altijd niet gestart. Door technische problemen met een stikmachine kunnen mijn jurkjes niet goed worden afgewerkt. Al 3 weken houdt de fabriek, die het probleem moet oplossen, mij aan het lijntje. Nu we de vierde week ingaan, begin ik nerveus te worden. Wat als we het niet redden?

Vandaag wil ik daar even niet over nadenken. De zon schijnt en ik wil gewoon vertrouwen houden in het atelier. En als de jurkjes onverhoopt toch niet klaarliggen vanaf 12 april? Hoe belangrijk is dat eigenlijk? Is het halverwege april al 20 graden en jurkjesweer? Die kans acht ik klein. Maar toch. Ik weet dat veel Lapeek-vriendinnen op mijn jurkjes zitten te wachten. Dan wil ik bij de lancering liever niet moeten zeggen dat het nog een paar weken gaat duren.

Wachten doet smachten en als je iets echt graag wilt hebben, moet je geduld opbrengen. Mijn geduld wordt flink op de proef gesteld, maar dat schijnt normaal te zijn in de confectiewereld. Ik heb nog veel te leren.

 

Blijf tennissen, blijf golfen, I’ll keep you posted!

 

Reacties

The Longer You Wait For Something, The More You Appreciate It When You Get It... Because Anything Worth Having Is Definitely Worth Waiting For. Xxx
Fleur Rutten - 27 March 2017 @ 01:58
Ik loop al een tijdje mee in de confectie en heb ooit een eigen wollen vest laten produceren onder de naam She is mine en dat kostte inderdaad veel stress maar het komt uiteindelijk allemaal goed!! Blijf relax en keep playing tennis en golf! Ik heb de tijd dus wacht het rustig af. <br />
Keep the good vibes roling,<br />
Lfs Silvia
Silvia Koning - 26 March 2017 @ 23:38
Fingers crossed!
Mascha - 26 March 2017 @ 23:19
Komt echt goed lieve Bar, je hebt gelukkig geduldige vriendinnetjes
Lisa Klaphake - 26 March 2017 @ 21:08

Laat een reactie achter